PARLUX Ethos hajszárító Azúrkék

A Parlux ETHOS professzionális hajszárító a modern technológia és a hagyományos elegancia találkozása, amely nemcsak stílusos, de praktikus is, biztosítva a legmagasabb szintű teljesítményt a fodrászok számára. Professzionális digitális technológiájának köszönhetően a Parlux ETHOS® ideális 2300 watt teljesítményt kínál, amely az optimalizált hőmérséklettel párosulva gyors és hibátlan szárítást tesz lehetővé néhány lépésben, így minden formázási pillanatot egyedi élménnyé varázsol.

104 990,00 Ft
Egységár: 104 990,00 Ft/db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 1 574,85 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Technikai információk

PROFESSZIONÁLIS DIGITÁLIS MOTOR
LEVEGŐ ÁRAMLÁS - 88 M3/H
SZENZÁCIÓS SZABADALMAS „STC – SPECIÁLIS SODRÓ KÁBEL”
A szabadalmaztatott "STC - Special Twisting Cable" soha nem látott mozgásszabadságot kínál.
KIVÁLÓ ERGONÓMIA ÉS EGYENSÚLY
Kis átmérőjének és kellemes, klasszikus fogantyújának köszönhetően a Parlux ETHOS® kifogástalan ergonómiát és egyensúlyt kínál, visszaadva a hagyományos Parlux professzionális hajszárítók kivételes használhatóságát.
Ez lehetővé teszi a fodrász számára, hogy maximális mozgásszabadsággal és kényelemmel dolgozzon az intenzív szalonban való fáradtság nélkül.
KÁBELHOSSZ – 3,30 MÉTER
OLASZORSZÁGBAN KÉSZÜLT
A Parlux megszállott Made in Italy filozófiája a kiválóság és az állandó innováció iránti elkötelezettségben nyilvánul meg. Minden gyártási folyamat tükrözi az olasz büszkeséget és precizitást, garantálva a szakemberek számára a kiváló minőségű és megbízható terméket.

ERŐS MOTOR - 2.300 WATT
KETTŐS KOAXIÁLIS FŰTŐELEM
A még egyenletesebb hőelosztás érdekében.
9 SEBESSÉG/HŐMÉRSÉKLET KOMBINÁCIÓK
3 sebesség és 3 hőmérséklet
HAIR CATCHER SYSTEM HFS - HAIR FREE SYSTEM
Innovatív HFS „Hair Free System” hajfogó, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy egyszerű napi művelettel tisztán tartsa a hajszárítót.
FŰTÉSGÁTLÓ ELSŐ KAROSSZÉRIA

A speciális konstrukció háromszoros szigeteléssel és légkamrával a szárító elülső részét hűvösebbé teszi, így kényelmes fogást és szabad használatot tesz lehetővé.
EXKLUZÍV TEXTÚRA ÉS HÉT SZÍN
A Parlux ETHOS®-t egy exkluzív textúra fokozza, amely kellemessé és biztonságossá teszi a felhasználói élményt. Hét lenyűgöző színben és antibakteriális festékkel kapható, kifejezi a divatot és a személyiséget, lehetővé téve a fodrász számára, hogy stílusosan kitűnjön, és kiválaszthassa a szalonjukhoz leginkább illő színt.
HÉT ELÉRHETŐ SZÍN:
Matt fehér, pink, lila, azúrkék, réz, titán, fekete.

Videó a termékről