Young Recobond kötésvédő 2 x 500 ml
Young Recobond kötésvédő készítmény hajszerkezet károsítása nélkül teszi lehetővé a hajfestést, szőkítést és egyéb vegyi kezelést.
33 000,00 Ft
Egységár: 66,00 Ft/ml
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 495,00 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hogyan működik?

Recobond Nr. 1: A kezelés első fázisa a legyengült keratin megerősítéséhez és a hajszálak töredezéssel szembeni ellenállásának a növeléséhez szükséges úgy, hogy eközben ne akadályozza a folyamatban lévő vegyi kezelést.


Recobond Nr. 2: A második fázis teljessé teszi a kezelés hatását és megerősíti annak eredményeit. Erős restrukturáló hatása van, mely maximálisan hidratálja a hajat.

Hogyan kell használni?

A Recobond használata nagyon egyszerű, de nagyon fontos betartani az előírt adagolást.

Hajfestés esetén:

  • Az Nr. 1 adagolása: 1 ml minden 10 g festékhez (nem kell beleszámítani a krémhidrogén súlyát). Pl: 40 g hajfesték + krémhidrogén + 4 ml Nr. 1. Egyszerre soha ne keverjünk be 40 g hajfestéknél többet.
  • Az Nr. 2 adagolása: 15 ml termék a közép-hosszú hajra. A hajfesték felvitele és leöblítése után – samponos kezelés nélkül – vigye fel közvetlenül a teljes hajhosszra és a hajvégekre. Fésülje meg a hajat, majd hagyja fent a terméket legalább 10 percig. A hatóidő elteltével öblítse le, majd használjon az elvégzett kezeléshez és a hajtípusnak megfelelő sampont és kondicionálót.


Szőkítés esetén:

  • Az Nr. 1 adagolása: 2 ml minden 15 g szőkítőporhoz (nem kell beleszámítani a krémhidrogén súlyát). Amennyiben a szőkítés folyamán több mint 30 g porra van szükség, javasoljuk új keverék elkészítését, mivel soha nem szabad egyszerre 4 ml-nél többet használni az Nr. 1 termékből.
  • Az Nr. 2 adagolása: 20 ml termék a közép-hosszú hajra. A szőkítőpor alapos leöblítése után – samponos kezelés nélkül – vigye fel közvetlenül a teljes hajhosszra és a hajvégekre. Fésülje meg a hajat, majd hagyja fent a terméket legalább 10 percig. A hatóidő elteltével öblítse le, majd használjon az elvégzett kezeléshez és a hajtípusnak megfelelő sampont és kondicionálót.

 

Általános szabályok:
Törölközővel törölje meg a hajat, majd vigye fel a Recobond Nr. 2 terméket a teljes hosszra és a hajvégekre. Fésülje meg a hajat, majd hagyja fent a terméket legalább 10 percig. Nagyon sérült hajszálak esetén lehet növelni a termék hatóidejét.

Az Nr. 2 terméket két technikai kezelés között fenntartó kezelésként is javasolt használni.


Dauerolás esetén:

  • Az Nr. 1 adagolása: keverjen össze 30 ml Nr. 1 terméket és 60 ml vizet (lehetőleg desztillált vizet). A dauerfixáló szer alapos leöblítése után vigye fel a keverék felét a hajcsavarókra, hagyja hatni 5 percig, majd távolítsa el a hajcsavarókat, vigye fel és masszírozza be a keverék másik felét. Hagyja hatni újabb 5 percig, majd alaposan öblítse le.
  • Nr. 2 adagolása: 15 ml félhosszú hajra. Hagyja hatni 10 percig, alaposan öblítse le, majd mossa meg a hajat egy megfelelő samponnal